A Sajt legyen Veled!

A Sajtműhelyben másként telik az idő...

Hol kezdődik a sajt? S hogyan készül?  Szeretnénk, ha mindenki láthatná, mennyi munka, törődés van egy-egy sajt elkészítésében. A mai rohanó világban jó egy kicsit lelassulni és látni, megtapasztalni, hogy, ha a sajt nem a szupermarketekben terem, mégis honnan indul a folyamat. Az Idő, amit ekkor átélsz élménnyé és tudássá, na meg sajttá alakul - illetve a sajt esetében inkább érik - s ez a sajt, a Te sajtod éppen ettől lesz olyan finom. 

Gyere, és tapasztald meg a sajtkészítés örömét, találd fel a saját sajtod, a Te kedvenc ízeiddel. 


Az Élménysajt készítés (4 főtől):

 Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges (legalább két nappal előtte), hiszen előkészítjük Nektek a "terepet" a Műhelyben, és a sajtkészítéshez szükséges műveleteket is. 

Az Élménysajt készítés során a Sajtmester segítségével készíthetitek el a sajtotokat, így bátran kérdezhettek, tanulmányi célból is ajánlott, szórakoztató, mégis "kézzelfogható" élményt biztosít. Családi programra, tanulmányi kirándulásra, céges csapatépítésre is kiváló, jó tapasztalatokkal rendelkezünk, vendégeink mindig elégedett és örömteli arccal távoznak.

Az elkészült sajt már aznap délután vagy másnap délelőtt hazavihető, már másnap fogyasztható. Egészséges, finom, hozzáadott adalékanyagoktól mentes, ráadásul Te készítetted.

Szeretnél Élménysajtot készíteni?

Kérjük, add meg az adataid, és felvesszük Veled a kapcsolatot.